Closed: Whit Monday
19-05-2020
Closed: Whit MondayDue to Whit Monday, we are closed on Monday June 1st. ⁠We are back in on Tuesday... Lees verder »

Policy related to Coronavirus
16-03-2020
Policy Soundsale related to CoronavirusDue to the Coronavirus COVID-19, our opening hours have been... Lees verder »

Bekijk al het nieuws

Welkom bij Soundsale
Soundsale specialiseert zich sinds 2009 op de verkoop van audio producten, en dan met name op de internationale occasion markt. Met een eigen technische dienst voor onderhoud en reparatie kunt u bij Soundsale terecht voor een kwalitatief hoogwaardige occasion.

Alle occasions zijn gecontroleerd door een team van experts, en veel wordt zelfs verkocht met 3 maanden garantie. Bijna alle producten staan aangesloten klaar in onze 700m2 grote showroom, dus een demo is geen enkel probleem. Staat het door u gezochte product momenteel niet gebruikt bij ons te koop? Neem dan contact op, wij kunnen het waarschijnlijk wel occasion leveren via ons internationale netwerk.

Inruil van uw oude apparatuur is ook zeker een optie, evenals overname van grote partijen.

Soundsale probeert een totaal pakket aan te bieden, verkoop met een goed advies, service, en ook het meedenken op financieel gebied. Zo kunt u bij Soundsale ook terecht voor een lease, met een looptijd vanaf 15 maanden tot 48 maanden, vanaf 1500 euro ex btw tot ?.

Ooit begonnen als verhuur bedrijf in 2006 beheren wij nog steeds een verhuur stock voor onze klanten, dit als service in de vorm van dry-hire.

Naast de verkoop van occasions, kunt u ook bij Soundsale terecht voor nieuwe producten, ook hier staat er veel demo klaar in een aparte showroom met merken zoals LD-systems, Electro Voice, QSC en L-acoustics. Van deze merken zijn wij ook voorraadhoudend.

Daarnaast leveren wij ook op bestelling merken zoals; AD (Audience Delight), Elation, Clay Paky, GLP, Soundcraft, Allen & Heat en nog veel meer. Voor meer informatie kijkt u in de webwinkel, of neemt u contact met ons op.

Tot slot bent u als horeca of Retail ondernemer ook bij Soundsale aan juiste adres. Of het nu gaat om het deels vernieuwen van uw bestaande installatie, tot het compleet plannen en realiseren van uw nieuwbouw project, onze verkoop adviseurs en buiten dienst staat voor u klaar.

Team Soundsale